Kuća u Kornvolu

Kuća u Kornvolu
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652119257

„Dirljiva priča o gubitku voljenog čoveka i povratku u život.“ Woman & Home

Nakon smrti supruga, umetnica Medi Holis u potrazi za novim početkom napušta London i sa svojom pastorkom Hanom dolazi u Kornvol. Na imanju Trevenen čekala ih je velika, ali jako oronula plemićka kuća. U nastojanjima da izvrši neophodne popravke i rekonstrukciju, Medi se upoznaje sa zanimljivom istorijom imanja, kao i pričama o ženama koje su na njemu u prošlosti živele. Sve ovo je navodi na shvatanje da je njen boravak u Kornvolu stvar sudbine.

U susretu sa misterijoznošću ovog mesta, Medi shvata da spokojan život na selu možda i neće toliko jednostavno doći. U bajkovitim predelima Kornvola, ona pokušava da se vrati svom slikarstvu, ali usput nailazi i na mnoge neobične ljude koji joj pomažu u nastojanjima da spozna sebe i oseti se kao da tu i pripada.

„Eskapistička i veoma osećajna priča u kojoj ljudski odnosi prolaze kroz teške ispite.“ Star Magazine

Komentari čitalaca o knjizi "Kuća u Kornvolu"

Upišite komentar...

Liz Fenik, biografija

Liz Fenik je rođena u Masačusetsu, devet puta se selila po svetu, a sada živi u Dubaiju sa suprugom i dve lude mačke. Prvi put je putovala u Kornvol 1989. godine, sedam godina kasnije kupila tamo kuću i, iako živi u Dubaiju, njeno srce je zauvek u Kornvolu gde stvara nove priče.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Liz Fenik

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga