Kupoholičarka i sestra

Kupoholičarka i sestra
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Rebeka Blumvud je mislila da će brak sa Lukom Brendonom ličiti na veliku Tifanijevu kutiju punu radosti. Ali, iskreno rečeno, nije baš sve tako sjajno kako je zamišljala. Problemi su počeli već na medenom mesecu, kada je samo malčice slagala Luka u vezi sa nekim sitnicama koje je pokupovala. Sad je na strogom budžetu, bez posla – a što je najgore, njena voljena Suz je našla novu najbolju prijateljicu. Prilično je potištena – ali tada saznaje neverovatnu vest. Ima sestru koju nikad nije upoznala!

 

Beki je sva usplahirena. Konačno ima rođenu sestru! Imaće toliko toga zajedničkog! S njom će moći da ide u kupovinu... da bira cipele...i sređuje nokte...

 

Ali, kada se sestre upoznaju – Beki je zapanjena. Nemoguće. Svakako ne može biti da rođena sestra Beki Blumvud... mrzi kupovinu?

 

Sestra. Srodna duša. Škrtica?

Komentari čitalaca o knjizi "Kupoholičarka i sestra"

Upišite komentar...

o knjizi "Kupoholičarka i sestra"

08.12.2013. — Svaki deo Sofi Kinsele je sve bolji i bolji, a ovaj je odlican. Beki cini sve da pridobije sestru i sacuva svoj brak, ali nekako joj ne ide, sve dok ne odluci da napravi sledeci korak... Beki odlazi na selo kod sestre, a nikome se ne javlja. Dok se ona bori za sestrinu naklonost i pomaze u ocuvanju prirode, u gradu vlada prava potraga za njom. Na kraju knjige saznaje neocekivanu vest...:)

Sofi Kinsela, biografija

Rođena je 12. decembra 1971. Sofi Kinsela je zapravo pseudonim Medlin Vikam. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi. Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija. Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarke, Kupoholičarka u inostranstvu, Kupoholičarka staje na ludi kamen. Uz roman Bogomdana domaćica, delo Umeš li da č...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sofi Kinsela

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga