Kupoholičarka staje na ludi kamen

Kupoholičarka staje na ludi kamen
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Taman se čini da se u životu Beki Blumvud sve odvija glatko. Ima posao iz snova - kao lični savetnik za kupovinu troši pare drugih ljudi, a još joj i plaćaju za to. Živi sa svojim momkom Lukom u divnom stanu na Menhetnu. Čak su otvorili i zajednički račun u banci (mada ne mogu sasvim da se slože da li se suknja Miju miju ubraja u izdatke za domaćinstvo).

A onda je Luk prosi - i život odjednom postaje grozničav. Bekina mama želi da joj se kći uda u roditeljskom domu, i to u njenoj staromodnoj kitnjastoj venčanici. Lukova majka želi da priredi nezaboravno ekstravagantno venčanje u hotelu Plaza, pretvorenom u začaranu šumu iz Uspavane lepotice, uz muzičku pratnju Njujorške filharmonije.

Beki zna da mora da sedne i odluči - ali da budemo iskreni, mnogo je zabavnije isprobavati torte, probati haljine i birati svadbene poklone. Vreme prolazi, planovi se prave s obe strane Atlantika i ona uskoro shvata da je u nevolji...

Kupoholičarka staje na ludi kamen...
a to se radi samo jednom u životu. Zar ne?

„Skoro sam plakala od smeha.“
Dejli mejl

„Duhovito štivo koje će vas sigurno zabaviti.“
Glamur

Posetite: www.sophiekinsella.com

Komentari čitalaca o knjizi "Kupoholičarka staje na ludi kamen"

Upišite komentar...

o knjizi "Kupoholičarka staje na ludi kamen"

08.12.2013. — Romanticna i duhovita knjiga za svaku devojku. Bekina drugarica Suz se udaje, a Beki je deverusa. Ubrzo Suz radja Ernija, a nakon nekoliko sedmica cuvanja svog kumceta, Beki shvata da jos dugo nece imati decu. A zatim, slede pripreme za vencanje. Zbog svoje neodlucnosti, Beki je ugovoreno dva vencanja, ali ona ne moze biti na oba. Ili moze? Jos jednom Beki B. se vadi iz skripca. Takodje me iznenadjuje to sto Beki u ovom delu umereno trosi, mozda zato sto ima nekoliko svadbenih spiskova:) Otkaceno!

Sofi Kinsela, biografija

Rođena je 12. decembra 1971. Sofi Kinsela je zapravo pseudonim Medlin Vikam. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi. Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija. Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarke, Kupoholičarka u inostranstvu, Kupoholičarka staje na ludi kamen. Uz roman Bogomdana domaćica, delo Umeš li da č...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sofi Kinsela

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga