Kupoholičarka u inostranstvu

Kupoholičarka u inostranstvu
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

U životu Rebeke Blumvud sve ide kao podmazano. Ima posao na televiziji, upravnik banke je ljubazan prema njoj, a kada je reč o trošenju novca, njen moto glasi: "Kupuj samo ono što ti je neophodno" - i ona se zaista (nekako) toga i pridržava. Začkoljica je samo u tome što joj se pruža prilika da radi u Njujorku.

Njujork! Muzej moderne umetnosti! Gugenhajm! Metropoliten opera! I Beki namerava da ih sve obiđe. Najozbiljnije. Jedino što izgleda baš glupo ne videti neka druga poznata mesta. Kao što je Saks. I Blumingdejls. I Barnis. Sve te robne kuće. I neku od onih neverovatnih rasprodaja gde možete naći Pradinu haljinu za 10 dolara. Ili beše 100? Da li će Beki ostati dovoljno prisebna da bi marila još i za takve sitnice?

"Gotovo da sam zaplakala od smeha."
Daily Mail

Posetite: www.sophiekinsella.com

Komentari čitalaca o knjizi "Kupoholičarka u inostranstvu"

Upišite komentar...

o knjizi "Kupoholičarka u inostranstvu"

08.12.2013. — U drugom delu vracamo se Beki Blumvud koja je ponovo u dugovima, ali ovaj put ide u inostranstvo, a tu je, naravno, jedinstvena prilika za soping. Samo ovog puta njena strast prema kupovini preti da ugrozi Lukovu karijeru i njihov odnos. Da li ce se Beki i ovde na kraju setiti neke dobre ideje kako da otplati dugove i ponovo pocne da radi? Bez sumnje, ona je puna iznenadjenja.

Sofi Kinsela, biografija

Rođena je 12. decembra 1971. Sofi Kinsela je zapravo pseudonim Medlin Vikam. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi. Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija. Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarke, Kupoholičarka u inostranstvu, Kupoholičarka staje na ludi kamen. Uz roman Bogomdana domaćica, delo Umeš li da č...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sofi Kinsela

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga