Lice bez imena

Lice bez imena
Oblast:Trileri
Izdavač:Vulkan izdavaštvo
ISBN:9788610018516

Psihoanalitičar Džad Stivens rešava najteži slučaj ubistva koji je ikada imao u svojoj karijeri. Mora da prodre u um ubice ili će ga uhapsiti ili ubiti.
Hanson i Kerol, ljudi koji su bliski sa Stivensonom, ubijeni su u kratkom periodu. Da li je za njihovu smrt odgovoran neko od doktorevih pacijenata? Neka poremećena osoba, neurotičar? Pre nego što ubica ponovo nastupi, Džad mora da skine masku sa njegovog nevinog lica, da otkrije emocije, želje, strahove i sve što se krije u njegovoj unutrašnjosti.
Međutim, kome može da veruje? Policiji, detektivu koje je unajmio, ili tajanstvenoj pacijentkinji koja mu je osvojila srce?

Komentari čitalaca o knjizi "Lice bez imena"

Upišite komentar...

Sidni Šeldon, biografija

Sidni Šeldon je rođen 11. februara 1917. godine, umro je 30. januara 2007. godine. Bio je američki književnik. Poznatim je postao zahvaljujući televizijskoj karijeri, odnosno stvaranju popularnih TV-serija kao što su The Patty Duke Show (1963–66), I Dream of Jeannie (1965–70) i Hart to Hart (1979–84), ali je slavu stekao tek u kasnim godinama života zahvaljujući romanima Master of the Game (1982), The Other Side of Midnight (1973) i Rage of Angels (1980) koji su postali bestseleri. ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sidni Šeldon

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga