Ljubavni razgovori

Ljubavni razgovori
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Alis Ferne u romanu "Ljubavni razgovori", svetskom besteseleru prevedenom na dvadesetak jezika, opisuje različite faze, oblike i aspekte požude, strasti i ljubavi. Polin, koja je srećno udata i trudna, sreće Žila u trenutku kad se on razvodi. Izvanrednim stilom i jezikom autorka analizira etape i nijanse njihovih ljubavnih razgovora, sačinjenih od neizgovorenih pitanja i otvorenih priznanja. Kao nepopravljivi optimista, ona prikazuje svetlu stranu ljubavi, a svojim realističnim i jasnim stilom podstiče čitaoca da preispita prirodu sopstvenih osećanja.

Na preko trista stranica teksta pisanog klasičnim stilom, autorka nas uvlači u lagani tango ljubavi u nastanku; dva koraka napred, tri nazad... Alis Ferne nas vodi od jednog osećanja do drugog, od jednog iznenađenja do drugog. I nikad nam nije dosadno.
Questions de femmes

Koristeći sve mogućnosti koje joj pruža roman, Alis Ferne ulazi u tajne svojih likova, postavlja se u središte njihovih emocija.
Magazine littéraire

Izvanredna anatomija savremene ljubavi.
Bestseller

Senzibilno i strastveno istraživanje nagona koji se skrivaju iza naše potrage za srećom.
The Times

Priča o Polin i Žilu, koji dele jednu tajnu; čitav talenat Alis Ferne sastoji se u tome što im ne sudi i ne pravda ih.
L`Express

A. Ferne je napisala gotovo sociološki roman… u kome se pita šta znači voleti? Kako se to dogodi? Kad je kraj? Čini li nas to srećnim? Zašto odlazimo?… Uznemiravajuća poput psihoanalitičara koji o nama zna ono što mi sami o sebi ne znamo, lucidnost njenog pisanja prepuna je istine.
Livres

Komentari čitalaca o knjizi "Ljubavni razgovori"

Upišite komentar...

Alis Ferne, biografija

Alis Ferne je rođena 21, novembra 1967. u Parizu. Studirala je i doktorirala ekonomiju i danas predaje na Univerzitetu u Orleanu.Udata je i ima troje dece. Napisala je pet romana od kojih je roman U ratu bio u najužoj konkurenciju za prestižnu Gonkurovu nagradu.Omiljene teme su joj ženstvenost, razlike između polova, materinstvo.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga