Lovački psi

Lovački psi
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna

Vilijam Visting je suspendovan i sada je i sam postao predmet istrage, pod sumnjom da je nekada podmetnuo jedan dokaz. On je vodio istragu o ubistvu mlade Sesilije Linde i sedamnaest godina kasnije saznaje da je dokaz koji je presudio osumljičenom za taj zločin bio namešten.
Sada Visting mora da shvati šta se zapravo desilo. Pomoć mu stiže i sa drugih, neočekivanih strana, pored pomoći njegove ćerke Line. Ubrzo nestaje još jedna devojka i tu počinje napeta trka s vremenom.

Komentari čitalaca o knjizi "Lovački psi"

Upišite komentar...

Jern Lir Horst, biografija

Jern Lir Horst (rođen 1970. u Bambleu) od 1995. radio je kao policajac u Larviku, pa dobro poznaje i okruženje i metode o kojima piše. Debitovao je 2004. sa knjigom Krunski svedok, prvoj u serijalu o istražitelju Vilijamu Vistingu, koja se zasniva na stvarnom nerasvetljenom događaju, takozvanom „slučaju Ram“. Nakon toga objavio je niz romana sa Vilijamom Vistingom u glavnoj ulozi. Lir Horstove knjige prevedene su na niz jezika, između ostalih je 2011. njegov roman Talog (Bunnfall) preveden na engleski. U jesen te godine obreo se u prvih p...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Jern Lir Horst

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga