Lučonoše

Lučonoše
Oblast:Istorija
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652109838
 Odlomak iz knjige

Poslednji deo najprodavanije trilogije o rimskoj Britaniji započete romanom Orao devete legije, a nastavljene romanom Srebrna grana.

Iz Britanije su zauvek otplovili poslednji rimski vojnici i prepustili je građanskom ratu i opasnosti od saksonske najezde.
Akvila napušta svoj puk i vraća se porodici, ali u ruševinama zatiče i svoj dom i sve što je voleo. Posle mnogo godina teškog rada i odricanja, Akvilu na kraju samo jedno održava u životu – želja za osvetom...

Roman Lučonoše dobitnik je prestižne Karnegijeve medalje, napeta je i složena priča napisana sa velikom strašću i mnoštvom detalja koji vas poput vremeplova prenose na samo poprište događaja u davno rimsko doba.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Lučonoše".

Komentari čitalaca o knjizi "Lučonoše"

Upišite komentar...

Rouzmari Satklif, biografija

Rouzmari Satklif je rođena u Sariju, kao kći pomorskog oficira. U drugoj godini dobila je Stilovu bolest, progresivno oboljenje praćeno slabljenjem telesnih funkcija, zbog čega je najveći deo života provela u invalidskim kolicima. Kao sasvim mala morala je da miruje na leđima, pa joj je majka čitala dela pisaca poput Dikensa, Tekerija i Trolopa, ali i grčke i rimske mitove. Izuzev čitanja, slabo je napredovala u školi i u četrnaestoj godini se upisala u umetničku školu, na odsek za izradu minijatura. Četrdesetih godina prošlog veka održal...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Rouzmari Satklif

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga