Mini kupoholičarka

Mini kupoholičarka
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Beki Brendon (devojačko prezime Blumvud) mislila je da će majčinstvo biti šala i da je kćerka ostvarenje sna - doživotna partnerka za šoping! Međutim, ne ide sve kako je Beki očekivala - dvogodišnja Mini ima osoben pristup kupovini.

Ona stvara haos na sve strane, od Herodsa i Harvija Niksa do sopstvenog krštenja. Nasumično zaustavlja taksije, omiljena reč joj je "moje" pa čak naručuje i firmiranu robu preko interneta.

Povrh svega ostalog, počinje velika finansijska kriza. Svi će morati da stegnu kaiš - uključujući i klijentkinje s kojima Beki sarađuje kao lični asistent za kupovinu - a ona i Luk još uvek žive s Bekinim roditeljima. Da bi svima popravila raspoloženje, Beki odlučuje da priredi veliku rođendansku žurku iznenađenja - bez velikih troškova. Ali tada sve kreće naopako.

Ko će završiti na "nevaljalom stepeniku", ko će dobiti zlatnu zvezdicu i hoće li se Bekine tajne želje ispuniti?

Komentari čitalaca o knjizi "Mini kupoholičarka"

Upišite komentar...

o knjizi "Mini kupoholičarka"

08.12.2013. — Beki priprema veliku rodjendansku proslavu za Luka. Iako finansijska situacija nije bas najbolja, Beki ce pokusati u radnji - Sve za fantu, ili trampom.:) Kada vidi da od toga nema nista, morace da prihvati pomoc osobe od koje je to najmanje ocekivala... Kao da to nije dovoljno, pokusava sa spreci Dadilju Sju da odvede njenu razmazenu Mini u logor.:D Prava knjiga za zavrsetak serijala. Beki B. ce mi bas nedostajati, kao i njene ludorije...

Sofi Kinsela, biografija

Rođena je 12. decembra 1971. Sofi Kinsela je zapravo pseudonim Medlin Vikam. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi. Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija. Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarke, Kupoholičarka u inostranstvu, Kupoholičarka staje na ludi kamen. Uz roman Bogomdana domaćica, delo Umeš li da č...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sofi Kinsela

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga