Mirandina velika greška

Mirandina velika greška
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Miranda je na sedmom nebu otkad je upoznala Grega. On je neodoljiv, zabavan i pažljiv. Upravo ono što je potrebno svakoj devojci da bi joj unelo malo svetlosti u život. Zaboga, pa on je praktično savršen!

Gregu se Miranda veoma dopada. Mlada je, lepa i nikada ne spominje bebe. Naravno, on joj nije ispričao sve o sebi, jer čak i najdivnije devojke mogu postati ćudljive kada je u pitanju neko ko je upravo ostavio svoju trudnu ženu. Ali nema šanse da ona sazna za to – ili možda ipak ima?

Srećom po Mirandu, muškarci su kao autobusi – čekate ga čitavu večnost, a onda naiđu tri istovremeno. Samo treba da uhvati onog pravog...

 

“Čitati je znači gutati je”
Company

“Urnebesno”
Prima

Komentari čitalaca

Knjiga se čita bez pauze. Opisuje život običnih ljudi pa mi možemo lako živeti Mirandin život. Za potpuno uživanje uzmite slobodno poslepodne, omiljeno piće . . .

pošiljalac sojka

Komentari čitalaca o knjizi "Mirandina velika greška"

Upišite komentar...

Džil Mensel, biografija

Džil Mensel živi sa porodicom u Bristolu i aktivno se bavi pisanjem. Godinama je radila u neurološkoj bolnici Burden. Njeni romani su prodati u tiražu od preko tri miliona primeraka, uključujući i Ljubavne igre, Zaljubljena do ušiju, Mirandina velika greška.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džil Mensel

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga