Misija zaborav

Misija zaborav
Oblast:Beletristika
Izdavač:Čarobna knjiga
ISBN:9788677024192

Roman ,,Misija zaborav" govori o Blanki Peri, madridskoj profesorki koja, nakon što ju je muž ostavio, kreće da radi na jednom projektu, istraživajući život mrtvog španskog profesora koji je živeo u Americi.
Iako naizgled dosadan posao, Blanka će se sve više uvlačiti u profesorov svet, pun mučnih ljubavi i neostvarenih ambicija.
Ona će se sprijateljiti sa mladim i harizmatičnim profesorom Danijelom Karterom koji poseduje ključna znanja o mrtvom profesoru.
U tom vrtlogu strasti, sukoba i potisnutih osećanja, Blanka se probija rešena da sazna istinu o profesoru koja će ostaviti dubog trag u njenom životu.

Komentari čitalaca o knjizi "Misija zaborav"

Upišite komentar...

Marija Duenjas, biografija

Marija Duenjas Vinuesa je španska spisateljica rođena 1964. godine u Puertoroljanu u španskoj pokrajini Sijudad Real. Diplomirala je na Katedri za engleski jezik i književnost na Univerzitetu Komplutense u Madridu 1987. godine, magistrirala na Mičigenskom državnom univerzitetu 1989. godine, a 1997. doktorirala anglistiku na Univerzitetu u Mursiji. Profesorka je na Univerzitetu u Mursiji. Autorka je nekoliko akademskih radova i učestvovala je na različitim obrazovnim, kulturnim i uredničkim projektima. Porodica njene majke živela je u Tetu...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Marija Duenjas

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga