Mongolija

Mongolija
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Bivši brazilski diplomata u Kini dobija nalog da pronađe mladog brazilskog fotografa koji je nestao u Mongoliji. Potraga prerasta u putovanje, a oba junaka vode dnevnike u kojima pripovedaju avanture kroz koje prolaze i opisuju utiske o neobičnoj, pomalo zaboravljenoj zemlji i kulturi, što čine fantastičnu pozadinu priče.

Likovi koji prolaze kroz roman ne prestaju da nas iznenađuju polako otkrivajući svoje identitete, zadržavajući veo misterije do poslednjih stranica knjige.

Veliki zaljubljenik u pustinju, Bernardo Karvaljo proveo je dva meseca u unutrašnjosti Mongolije i prešao pet hiljada kilometara. Tokom svog putovanja vodio je dnevnik na osnovu kojeg je nastao nesvakidašnji roman Mongolija.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Mongolija".

Komentari čitalaca o knjizi "Mongolija"

Upišite komentar...

Bernardo Karvaljo, biografija

Bernardo Karvaljo rodio se 1960. u Rio de Žaneiru. Pisac je, novinar i komentator časopisa Folha de Sao Paulo.  Objavio je zbirku pripovedaka Aberracao i romane Onze, Os bebados e os sonambulos, Teatro, As iniciais i Medo de Sade, u izdanju kuće Compania das Letras.Knjige su mu objavljene i u Francuskoj, Portugalu, Italiji i Švedskoj.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Bernardo Karvaljo

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga