Možda si to bila ti

Možda si to bila ti
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652122479
 Odlomak iz knjige

Novi roman autorke bestselera Čim sam te videla.

Ana Alesi – stručnjak za istoriju, žena veoma bujne kose i povremeno dugačkog jezika – traži prijatnog muškarca za inteligentne razgovore i romantične trenutke kao iz ljubavnih romana.

Uprkos sve samim čudacima koji joj se javljaju na sajtu za upoznavanje, Ana ne može biti srećnija. Tek je zašla u tridesete i radi posao koji voli, i život joj je lepši nego što je mogla i da sanja. Međutim, nije uvek bilo tako, i najradije bi zaboravila godine koje je provela kao „nilski konj“ u jednoj gimnaziji u Istočnom Londonu.

Stoga, kad joj se u životu ponovo pojavi Džejms Frejzer – vinovnik Aninog konačnog poniženja u gimnaziji – njen svet se okrene naglavce. Džejms kao da se iz korena promenio. Sada je učtiv. Zreo. Zabavan, štaviše. Ljudi se menjaju, zar ne? Pa zašto se onda Ani čini da će ispasti budala ako mu poveruje?

Duhovit i dirljiv u isto vreme, roman Možda si to bila ti nasmejaće vas i raznežiti. Knjiga koju morate imati u svojoj kolekciji.

„Romantično i šarmantno štivo koje će vam garantovano izmamiti mnogo smeha.“ OK!

„Veoma, veoma duhovito i zabavno. Zadivljena sam… pravi dragulj.“ Marijana Kiz

„Knjiga mi se mnogo dopala. Nasmejala me je i podsetila da je u ljubavi sve moguće.“ Mini Drajver

Komentari čitalaca o knjizi "Možda si to bila ti"

Upišite komentar...

Vari Makfarlejn, biografija

Vari Makfarlejn je studirala engleski jezik i književnost na Univerzitetu u Mančesteru, a posle studija se neko vreme bavila novinarstvom. Živi u Notingamu. Ovo joj je prva knjiga. Samo da znate, Vari je takođe novinarka i ako ste imalo pametni, pratićete je na Tviteru: @MhairiMcF.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Vari Makfarlejn

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga