Mračna mesta

Mračna mesta
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652117062
 Odlomak iz knjige

Od autorke neprikosnovenog svetskog bestselera Iščezla.

Libi Dej je imala sedam godina kada joj je porodica izmasakrirana – ona i njen brat Ben jedini su preživeli. Zahvaljujući njenom svedočenju Ben je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Prošlo je više od dvadeset godina od „Satanističkog prinošenja žrtve na farmi“, a Libi besciljno životari. U trenutku kad joj polako ponestaje novca iz fonda osnovanog na njeno ime, ponudiće joj petsto dolara da se pojavi na sastanku grupe zaluđenika za istinite zločine.

Ali grupa od Libi ne traži samo da gostuje na njihovom sastanku. Oni veruju da je Ben nevin – a ona je ključ za rešavanje misterije masakra na farmi. Iznenada, sve ono u šta je Libi do tada verovala, više ne deluje tako čvrsto. Istina, Ben jeste bio pomalo neprilagođen. Ali da li je zaista bio sposoban da izvrši višestruko ubistvo? Kad se sećanja uzburkaju i dovedu do uznemirujućih otkrića, Libi shvata da je jedino u šta može biti sigurna to da je neko želeo njenu i smrt njene porodice.

„Neverovatno i zapanjujuće. Prikazuje spisateljsku zrelost i talenat za dočaravanje grotesknog.“ — Daily Mail

„Džilijen Flin je ono pravo – dovitljiva, surova i neodoljiva.“ — Stiven King

„Predivno... jezivo sablasno.“ — Guardian

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Mračna mesta".

Komentari čitalaca o knjizi "Mračna mesta"

Upišite komentar...

Džilijen Flin, biografija

Džilijen Flin je rođena u Kanzas Sitiju. Pohađala je univerzitet u Kanzasu gde je stekla diplome iz engleskog jezika i žurnalistike. U Čikagu je dobila master diplomu iz žurnalistike. Preselila se u Njujork gde je deset godina pisala za Entertejnment vikli. Njen prvi roman Oštri predmeti bio je finalista za nagradu Edgar 2006. i dvostruki dobitnik britanske nagrade Dagger – prva knjiga koja je u istoj godini dobila više od jedne nagrade Dagger. Drugi roman Džilijen Flin, Mračna mesta, bio je bestseler Njujork tajmsa i našao se na nekoliko...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džilijen Flin

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga