Nakon poslednjeg plesa

Nakon poslednjeg plesa
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652125067
 Odlomak iz knjige

Dve žene. Dve velike ljubavi. Jedna nezaboravna priča.

Stanica Kings kros, 1943. Rouz stiže u London nadajući se da će učmalost male sredine zameniti ljubavlju, glamurom i plesom sa vojnicima u Dugi na uglu, poznatoj plesnoj dvorani na Pikadiliju. Dok bombe budu padale, jedan pilot će joj slomiti srce, ali do kraja rata Rouz će izgubiti i mnogo više.

Las Vegas, današnjica. Prelepa žena u venčanici ulazi u neugledan bar i pita prvog muškarca na kog nailazi da se oženi njom. Nepromišljeni Leo staviće burmu na Džejnin prst ne sluteći da njegova žena ne preza ni od čega kako bi dobila šta želi.

Kad Džejn bude upoznala Leovu baba-tetku Rouz, među njima neće biti simpatija. Ali s vremenom, hoće li zajedno uspeti da se pomire s mračnim tajnama koje su ih progonile čitavog života?

Nakon poslednjeg plesa je neverovatna priča o dvema ženama koje vreme razdvaja ali sudbina spaja, priča koja će vam vratiti veru u iskupljujuću moć neočekivane ljubavi.

„Glamurozno i intrigantno... dve ljubavne priče koje će vas zavesti od prve stranice.“ FabulousKomentari čitalaca o knjizi "Nakon poslednjeg plesa"

Upišite komentar...

Sara Mening, biografija

Sara Mening je spisateljica i novinarka. Trenutno je književna urednica u časopisu Red i piše za Gardijan, El, Graciju i časopis Ju. Autorka je nekoliko bestselera za mlade, uključujući i roman Devojka s gitarom, trilogije pod naslovom Dnevnik jedne zaljubljenosti i romana Ljupka. Nakon poslednjeg plesa je njen peti roman za odrasle. Sara živi u severnom Londonu sa svojom stafordširskom bul-terijerkom Mis Betsi i ponosi se svojim jedinstvenim umećem s modnim detaljima.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga