Naše srećno doba

Naše srećno doba
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652112364
 Odlomak iz knjige

Autorka poznata kao Paulo Koeljo orijentalne književnosti.

Ako nestanak topline označava smrt, onda trenutak kad izgubimo toplinu u srcu mora biti još jedna vrsta smrti. Postojalo je vreme kad ni on ni ja to nismo znali i samo smo želeli da umremo. Možda je i to bila vrsta smrti.

Tridesetogodišnja Juđong Mun iz bogate je porodice, rastrzana demonima prošlosti i već je triput pokušala da se ubije. Neobičan slučaj ju je povezao sa dvadesetsedmogodišnjim Junsu Đongom, čovekom iz najnižeg društvenog sloja koji je osuđen za trostruko ubistvo i čeka izvršenje smrtne kazne. Bez volje za životom i bez budućnosti, iako znaju da im svaki susret može biti poslednji, među njima se rađa ljubav – poslednja nada da njihov život može ipak dobiti smisao.

Ova potresna drama koja u mnogome nadilazi okvir ljubavne priče, postala je bestseler i izvan granica Južne Koreje. Gong Đijong zadire duboko u naše emocije stvarajući likove sa kojima ćemo se lako zbližiti iako su njihove sudbine možda u potpunosti drugačije od naših.

Izuzetna priča koja nam daje nadu i poručuje da ne smemo odustati od života čak ni kad je bolniji od smrti.
 

Komentari čitalaca o knjizi "Naše srećno doba"

Upišite komentar...

Gong Đijong, biografija

Gong Đijong je najpopularnija spisateljica južnokorejskog „novog talasa“. Napisala je desetak romana u kojima nenametljivo ali neuvijeno iznosi svoje društvene stavove. Prvi roman je nadahnut studentskim i radničkim pokretima osamdesetih u kojima je aktivno učestvovala, a u ranim radovima opisuje nasilna politička previranja u Južnoj Koreji. Stekla je međunarodnu slavu romanom „Naše srećno doba“. Prodato je više od 20 miliona primeraka njenih knjiga u Aziji.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga