Ništa nije istina i sve je moguće

Ništa nije istina i sve je moguće
Oblast:Putopisi, turizam
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652120901

Roman o novoj Rusiji i avanturama koje je pisac u njoj doživao. U toj novoj Rusiji čak je i diktatura rijaliti šou.
Bleštava i nadrealna Rusija XXI veka i njen život.

To je svet u kojem sve pršti od novog novca i nove moći menja se toliko brzo da potire svaki osećaj stvarnosti; život se u njemu doživljava kao zahuktali, glamurozni maskenbal gde se identitet lako menja, jednako kao što su promenljive i sve vrednosti. On je dom novom obliku autoritarizma, daleko suptilnijem od onih kakve znamo iz dvadesetog veka, čije naglo širenje predstavlja izazov za svetski poredak.

Piter Pomerancev je napisao izuzetnu knju, koja je u isto vreme snažna zabavna i uznemirujuća. Povešće vas na uzbudljivu vožnju kroz političku i moralnu scenu savremene Rusije.

Komentari čitalaca o knjizi "Ništa nije istina i sve je moguće"

Upišite komentar...

Piter Pomerancev, biografija

Piter Pomerancev je britanski autor i TV producent. Emigrirao je s roditeljima iz Sovjetskog Saveza kada je imao deset meseci (1978). Nakon studija vratio se u Moskvu. Snimao je dokumentarne filmove o gradu u koji se zaljubio i devet godina radio kao TV producent rijalitija za rusku publiku. Godine 2010. vratio se u London i 2014. objavio knjigu o Rusiji u 21. veku – Ništa nije istina i sve je moguće.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga