Novi početak

Novi početak
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Toni Parsons vraća se temi koja ga je učinila slavnim: ovo je priča o ljubavi, životu i međuljudskim odnosima.

Džordž Bejli dobija dar o kome svi mi sanjamo – priliku da ponovo živi svoj život. Posle srčanog udara, Džordžu presađuju srce devetnaestogodišnjaka – i sve se odjednom menja! On je drug svoje maloletne dece, a ne strogi ministar policije koji kontroliše svaki njihov pokret. Vodi ljubav sa svojom ženom celu noć, a ne od ponoći do otprilike dvanaest i pet. Želi i da promeni svet – čim ga prođe mamurluk. Ali Džordž Bejli otkriva da biti ponovo mlad nije baš toliko zabavno – i više od svega na svetu želi svoj stari život nazad.

„Zabavno, ozbiljno, nežno i iskreno. Toni Parsons piše o istinskim dilemama savremenog života.“ — Sunday Express

„Toni Parsons je majstor gorkoslatke ljubavne priče.“ — Red

„Nezaboravno i dirljivo... Niko ne ume da izvuče više iskrenih osećanja iz prizora od Tonija Parsonsa.“ — Spectator

„Parsons je stvorio važnu i snažnu knjigu. Izuzetan uspeh!“ — Mirror

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Novi početak".

Komentari čitalaca o knjizi "Novi početak"

Upišite komentar...

o knjizi "Novi početak"

09.12.2013. — Presadjivanjem srca, Dzordz se menja. Njegov stari zivot nestaje, porodica ga ne razume, a on se ponasa kao klinac. Dzordz shvata da ce morati nesto da promeni ako hoce da zadrzi svoju porodicu. Ipak, njegovo dete ce dobiti dete. Sta on tu moze da ucini?

Toni Parsons, biografija

Toni Parsons je rođen u siromašnoj porodici u londonskom Ist Endu. Kada mu je bilo dvadeset godina zaposlio se u fabrici za proizvodnju džina. Potom je postao muzički novinar i pratio je eksploziju panka i novog talasa. Parsons se oženio koleginicom, a kada su se razveli dodeljeno mu je starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim sinom. Toni Parsons je sin bivšeg marinca kojem je dodeljen Orden za izuzetnu službu tokom Drugog svetskog rata, što je drugo po važnosti odlikovanje u britanskoj vojsci...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Toni Parsons

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga