Obećanje anđela

Obećanje anđela
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Planina koju šibaju oluje, mesto gde su se negovali primitivni kultevi, koje su potom prvi hrišćani osveštali, Mon Sen Mišel još skriva svoje tajne. Početkom XI veka, graditelji katedrala podigli su veliku romaničku opatiju u slavu Arhanđela Mihajla, princa nebeske vojske i vođe duša na drugi svet. Hiljadu godina kasnije, mlada žena arheolog, posvećena srednjem veku, žrtva je zagonetke u kojoj se prošlost i sadašnjost spajaju na neobičan način. Neobjašnjivi zločini, opasne ljubavne veze, hiljadugodišnje tajne... Putovanje kroz vreme, strastan susret i potraga za večnošću, Žoanu neumoljivo dovode do granica sveta koji se ne napušta bez ožiljaka.

Ovo je kriminalistički roman što podučava, metafizički triler koji će vas ostaviti bez daha, očaravajuće delo književnice Violet Kabezo i filozofa i pisca Frederika Lenoara.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Obećanje anđela".

Komentari čitalaca o knjizi "Obećanje anđela"

Upišite komentar...

Frederik Lenoar i Violet Kabezo, biografija

Ferderik Lenoar je filozof, specijalizovan za studije religije. Objavio je više od dvadeset knjiga koje su prevedene na preko dvadeset jezika. Među njima su: Les Metamorphoses de Dieu (2003), L'Encyclopédie des Religions (2000) i Le Livre des Sagesses (2002). Živi u Parizu. Violet Kabezo je pre ovog romana napisala Sang Comme Neige. Živi u Parizu.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga