Ova knjiga će da vam spase život

Ova knjiga će da vam spase život
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Glavni junak, dobrostojeći, sredovečni američki samac Ričard Novak odjednom oseti neobičan, snažan bol i biva smešten u bolnicu. Na granici života i smrti Novak donosi radikalne odluke i pravi neočekivane životne zaokrete. Ubrzo odustaje od urbane izolovanosti, temeljno menja pristup bivšoj ženi i sinu, stiče prijatelje. Dinamika njegovog do tada jednoličnog života iz prve prebacuje se u četvrtu brzinu. Naravno, i unutrašnja promena kod Ričarda Novaka je ogromna. On počinje da uočava detalje iz svakodnevice koji su mu dotada izmicali.

Ova knjiga će da vam spase život je jedno od retkih savremenih dela u kojima su savršeno ujedinjeni nesporan kvalitet i velika čitanost.

Komentari čitalaca o knjizi "Ova knjiga će da vam spase život"

Upišite komentar...

E. M. Houms, biografija

E. M. Houms je autorka romana Things You Should Know, Music for Torching, The End of Alice, In a Country of Mothers, The Safety of Objects i putopisnih memoara Los Angeles: People, Places and the Castle on the Hill. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada, među kojima su i Gugenhajmova i NEA stipendija. Saradnik je Veniti Fera, a prozu i eseje je objavljivala u Njujorkeru, Granti, Harpersu, Meksviniju, Artforumu i Njujork tajmsu. Živi u Njujorku.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) E. M. Houms

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga