PLIMA SEĆANJA

PLIMA SEĆANJA
Oblast:Beletristika
Izdavač:Vulkan izdavaštvo
ISBN:9788610009484
 Odlomak iz knjige

Žestoka priča o osveti i strasti čiji će vam šokantnizapleti držati pažnju do samog kraja.

U glamuroznom okruženju samog srca Londona, članovi ugledneplemićke porodice žive kao u bajci. Nemilosrdna Aleksija okružena je ljubavljusvog supruga od kojeg dobija bezuslovnu zaštitu i podršku, i uživa u moći dasve drži pod kontrolom i upravlja tuđim životima. Ali uspeh sa sobom uvek donosi žrtvu. Njihova ćerka Roksi ostaje invalid posle pokušaja samoubistva ikrivi majku za upropašćen život, a sin Majkl suludo rizikuje da uništi posao, porodično ime i tradiciju.

Ispod maske savršenog života, prljave političke igre isahranjene tajne prelepe Aleksije prete da unište sve što je stekla. Budi seuspavani gnev duhova prošlosti, stare mržnje ponovo se rasplamsavaju, a Aleksija je u opasnosti da izgubi moć, porodicu, čak i sopstveni život.

Kroz sudar prošlosti i budućnosti, uzbudljiva pričaproverenog majstora vodi čitaoca iz raskošnih salona londonskog visokog društva pravo do ivice najdubljeg ponora.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "PLIMA SEĆANJA".

Komentari čitalaca o knjizi "PLIMA SEĆANJA"

Upišite komentar...

Sidni Šeldon, biografija

Sidni Šeldon je rođen 11. februara 1917. godine, umro je 30. januara 2007. godine. Bio je američki književnik. Poznatim je postao zahvaljujući televizijskoj karijeri, odnosno stvaranju popularnih TV-serija kao što su The Patty Duke Show (1963–66), I Dream of Jeannie (1965–70) i Hart to Hart (1979–84), ali je slavu stekao tek u kasnim godinama života zahvaljujući romanima Master of the Game (1982), The Other Side of Midnight (1973) i Rage of Angels (1980) koji su postali bestseleri. ...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sidni Šeldon

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga