Pod tuđim uticajem

Pod tuđim uticajem
Oblast:Klasična književnost
Izdavač:Vulkan izdavaštvo
ISBN:9788610014440

Kada se bližnji i porodica umešaju u srećnu ljubav mlade En i njenog verenika Frederika Ventvorta i nabede je da on kao siromah nije dovoljno dobar za nju, En čini grešku svog života i raskida veridbu.

Godine prolaze, a En i dalje pati zbog greške koju je načinila i svakim danom spoznaje teret svoje odluke. Dozvolila je da mišljenje drugih utiče na nju i nije se nadala novoj šansi, ali život je prepun iznenađenja. Osam godina kasnije, Frederik Ventvort igrom sudbine ponovo dolazi u njen život. Međutim, on više nije siromašni mladić, već bogati kapetan, višestruko odlikovan za hrabrost. Ipak, srce ranjenog mladića i dalje kuca u njegovim grudima, a Enino odbijanje boli jednakom snagom kao nekada.

Da li će ovo dvoje uspeti da ne pokleknu pred izazovima i ne ponove stare greške, da li će iskoristiti novu priliku za sreću koju život retko pruža? Može li ljubav biti jača od društvenih pritisaka?

Komentari čitalaca o knjizi "Pod tuđim uticajem"

Upišite komentar...

Džejn Ostin, biografija

Džejn Ostin (engl. Jane Austen; Stiventon, 16. decembar 1775 — Vinčester, 18. jul 1817) je bila engleska književnica. Džejn Ostin rođena je 16. decembra 1775. godine u Stiventonu od oca Džordža Ostina (koji je bio parohijski sveštenik) i Kasandre Ostin (devojačko prezime Lejn). Za Stiventon ostaje vezana čitav život, nikada se ne udavši. Imala je šestoro braće i stariju sestru Kasandru sa kojom je bila jako bliska. Jedini portret po kome znamo kako je Džejn Ostin izgledala je loše obojena s...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džejn Ostin

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga