Podseti me zašto mi je uopšte potreban frajer

Podseti me zašto mi je uopšte potreban frajer
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Sve što je Amelija Lokvud ikada želela još otkako je bila mala devojčica, bilo je da se uda. Prsten iz Tifanija, venčanica Vere Vang... i sve te stvari. Više je ništa ne može utešiti, ni glamurozna televizijska karijera, ni prelep stan niti predivni prijatelji, jer prešla je tridesetu a i dalje je neudata.

 

Kada Amelija čuje za kurs koji joj obećava da će svoje sudbonosno da izgovoriti pre isteka godine, ona požuri da se upiše. Ali Amelija nije svesna da će od predavača dobiti zadatak da poseti sve svoje bivše ljubavi, ne bi li shvatila u čemu je grešila. Odlučno grabeći prema svom krajnjem cilju, Amelija pronalazi sve momke sa kojima se zabavljala od svoje šesnaeste godine, a rezultati su iznenađujući!

 

 

„Fantastična priča. Smešno do suza.“

BELLA

Komentari čitalaca o knjizi "Podseti me zašto mi je uopšte potreban frajer"

Upišite komentar...

Klodija Kerol, biografija

Klodija Kerol je rođena u Dablinu, gde i sada živi. Vredno radi kao glumica u Irskom pozorištu, ali je verovatno najpoznatija po ulozi televizijske zloće Nikole Prendergast u dugogodišnjoj irskoj sapunici Fair City, liku koji ona opisuje kao „odvratnu matoru kravu koju svi vole da mrze“. Klodija nije udata, i naslov ove knjige potiče od izraza koji i sama prilično često koristi, naročito nakon nekog zaista lošeg sastanka.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga