Poslednji obračun

Poslednji obračun
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

„NAJOZBILJNIJI PRETENDENT NA KRUNU DENA BRAUNA.“ MIROR

Novi senzacionalni triler pisca bestselera Zaveštanje i Pravednici

Tom Bern je prešao dug put od dana kada je bio mladi pravnik pun ideala. Sada radi za bilo koga – pod uslovom da je honorar odgovarajući.

Kada mu Ujedinjene nacije ponude sumnjiv posao, prihvata ga bez oklevanja. Obezbeđenje UN-a ubilo je bezazlenog starca pod sumnjom da je bombaš samoubica. Tomov zadatak je da umiri porodicu.

Uskoro se ispostavlja da žrtva nije bila sasvim nedužna. Zajedno s pokojnikovom ćerkom Rebekom, Tom otkriva postojanje tajnog društva koje se prostire po celom svetu, a čija je misija već izazvala stotine nerazjašnjenih smrti.

Bežeći od ljudi koji ne prezaju ni od čega da bi ga zaustavili, Tom mora da otkrije tajnu zakopanu više od šezdeset godina – poslednju veliku tajnu Drugog svetskog rata.

Komentari čitalaca o knjizi "Poslednji obračun"

Upišite komentar...

Sem Born, biografija

Sem Born je pseudonim nagrađivanog novinara Džonatana Fridlenda. Piše nedeljne kolumne za Guardian i London Evening Standard i mesečne prikaze za Jewish Chronicle. Takođe radi za BBC Radio 4. Financial Times je ovog autora nazvao najuticajnijim komentatorom na svetu. Prethodna dela njegova dela su Jacob's Gift i Bring Home the Revolution. Živi u Londonu.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sem Born

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga