Presto od zmajokosti - prvi deo

Presto od zmajokosti - prvi deo
Oblast:Fantastika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Rat koji su prouzrokovale mračne sile magije samo što nije zahvatio mirnu zemlju Osten Ard - jer Džon Prezviterijanski,veliki kralj koji je posekao strašnog zmaja Šurakaja , leži na samrti.A posle njegove smrti razulariće se drevno zlo, kad Olujni Kralj, neupokojeni vladar vilovnjačkih Sita , bude zatražio da ponovo vlada nad svojim izgubljenim kraljevstvom u savezu sa jednim pripadnikom ljudske kraljevske loze.Tada će, gonjeni čarolijama što izazivaju ljubomoru i mržnju, princ udariti na princa, a sama zemlja oko njih počeće da umire.

Samo mala, raštrkana grupa, Savez Svitka, prepoznaće pravu opasnost koja preti Osten Ardu. A Sajmon - služinče iz zamka koje ni samo ne zna da je šegrt jednog pripadnika Saveza - preuzeće na sebe zadatak da pođe u potragu za rešenjem zagonetke koja nudi jedinu nadu za spasenje, zagonetke odavno izgubljenih mačeva moći, u potragu u kojoj će i da se suočava s neprijateljima iz najgorih košmara!

Komentari čitalaca o knjizi "Presto od zmajokosti - prvi deo"

Upišite komentar...

Tad Vilijems, biografija

Robert Pol Tad Vilijems, pisac epske (a pomalo i naučne) fantastike rođen je 1957. Bavio se, kako sam priznaje, sa više stvari u životu nego što bi to ijedna normalna osoba priznala. Pevao je u bendu, prodavao obuću, bio rukovodilac u jednoj finansijskoj instituciji, raznosio novine, dizajnirao vojne priručnike – da pomenemo samo neke. Suosnivač je interaktivne televizijske kompanije i uporedo s knjigama piše i stripove i televizijske i filmske scenarije. Tad živi sa suprugom u Londonu i Los Anđelesu.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Tad Vilijems

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga