Priče, misterije i magije

Priče, misterije i magije
Oblast:Poezija
Izdavač:Laguna

U dvanaest priča autor nudi odgovore na brojna pitanja poput: kakva čuda moraju da se dogode da bi dečak koji ne želi da bude pripadnik nijedne od suparničkih maloletničkih bandi u malom gradu izbegao izbor koji mu okolina nameće ili šta bi čovek uradio kada bi mu turistička agencija ponudila putovanje u prošlosti.
Uzbudljiva knjiga koja nudi priliku da se zapitamo o pravoj prirodi naše svakodnevnice i saznamo šta se sve krije iza scene.

Komentari čitalaca o knjizi "Priče, misterije i magije"

Upišite komentar...

Oto Oltvanji, biografija

Oto Oltvanji (1971) odrastao je u Subotici, živi i radi u Beogradu. Autor je romana Crne cipele (2005), Kičma noći (2010) i Iver (2015). Od ranih devedesetih, objavio je četrdesetak pripovedaka u časopisima kao što su Znak sagite, Gradina, Koraci, Severni bunker i Politikin zabavnik, i antologijama kao što su Tamni vilajet, Beli šum, Gradske priče, Nova srpska pripovetka i Četvrtasto mesto. Sa engleskog je preveo knjigu This Is Serbia Calling Metjua Kolina, romane Zlatna krv Lucijusa Šeparda, Kiša kao metak Dejvida Šoa i Prestonica nasilj...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Oto Oltvanji

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga