Priručnik za pingvine

Priručnik za pingvine
Oblast:Knjige za decu
Izdavač:Bookland

"Ako misliš da si pingvin, a ceo svet smatra da si nosorog samo zato što si rođen kao nosorog, verovatno si pingvin..."

"Razlika između siromašnog živog pingvina i prebogatog mrtvog pingvina je u tome što živ pingvin može da igra fudbal kad god hoće, a mrtvog neprestano sprečavaju razne obaveze."

Igor Kolarov - veliki inovator, veliki mislilac i što je najvažnije, veliko dete. Njegovo pisanije potvrđuje Heraklitovu tvrdnju da se čovek najviše približi sebi kada dosegne ozbiljnost svojstvenu detetu koje se igra. Svojom novom knjigom, zanimljivog naslova Priručnik za pingvine, po ko zna koji put je uspeo da iznenadi, obraduje i osnaži u uverenju da ovdašnja beletristika za mlade ima ne samo sjajnu budućnost, već i sadašnjost.

Komentari čitalaca o knjizi "Priručnik za pingvine"

Upišite komentar...

Igor Kolarov, biografija

Igor Kolarov je rođen 1973. godine u Beogradu i jedan je od najznačajnijih domaćih pisaca za decu i mlade. Objavio je knjige za decu: Hionijine priče (pesme i priče, 2000); Agi i Ema (roman, 2002, nagrada 'Politikin Zabavnik'); Priče o skoro svemu (priče, 2005, nagrada 'Neven'), Kuća hiljadu maski (roman, 2006; nagrada 'Politikin Zabavnik', nagrada 'Sima Cucić', nagrada 'Mali Princ' za najbolju dečju knjigu u regionu) i druge. Pored navedenih, dobio je i nagradu Zmajevih dečjih igara (2006) za izuzetan stvaralački doprinos savremenom izra...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Igor Kolarov

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga