Prodavačica

Prodavačica
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Mirabel je mlada, lepuškasta, i radi kao prodavačica na odeljenju rukavica u robnoj kući Najmans, gde prodaje `stvari koje više niko ne kupuje...`

Pomalo izgubljena, pomalo rastrojena, veoma stidljiva, Mirabel je privlačna zbog svega onoga što ona nije: nije glamurozna, nije agresivna, nije puna sebe. Ipak, u njoj postoji nešto neodoljivo.

Mirabel privlači pažnju Reja Portera, bogatog biznismena, gotovo dvostruko starijeg. Dok se neodlučno upuštaju u vezu, oboje pokušavaju da odgonetnu jezik ljubavi, sa posledicama koje mogu biti komične, ali i razorne za srce.

Prepuna prepoznatljivih pronicljivih zapažanja zbog kojih je Stiv Martin pobrao najbolje kritike, Prodavačica predstavlja delo razoružavajuće dirljivosti.

 

On piše katkad slatkasto, katkad s gorčinom, povremeno intelekualistički nadmeno – ali uvek zabavno.
Wall Street Journal

Najzrelije ostvarenje Stiva Martina do sada.
New York Times

Prodavačica je Odri Hepbern među knjigama: tanka, ljupka i tako staromodna.
People

Neobjašnjivo svestran, nemilosrdno istinit, Martin podseća na Džejn Ostin, sa jednom modernijom, muškom crtom.
Vogue

Dirljiva ljubavna priča.
Entertainment Weekly

Komentari čitalaca

Knjiga uz koju će ljudi shvatiti da lepota ljubavi nije u sličnosti dve duše, već u njihovoj razlici. Roman koji će naterati sve one koji su voleli da se zamisle.

pošiljalac tanja

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Prodavačica".

Komentari čitalaca o knjizi "Prodavačica"

Upišite komentar...

Stiv Martin, biografija

STIV MARTIN je jedan od najtalentovanijih umetnika današnjice. Doživeo je ogroman uspeh kao filmski glumac sa ulogama u filmovima kao što su Roksana, Sve od sebe, Nevestin otac i Boufinger, za koji je napisao i scenario.  Dobio je nekoliko Emi nagrada za televizijske scenarije i dve Gremi nagrade. Često piše za Njujorker i Njujork tajms. Živi u Los Anđelesu.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga