Projekcija

Projekcija
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Trevor Lukas, nekada istaknuti plastični hirurg, sada skalpelom izvodi nešto drugačije zahvate...
Zatvoren u Bostonskoj psihijatrijskoj bolnici, Lukas zaposeda odeljenje, uzima taoce i izvodi jezive "operacije" na svojim zarobljenicima... Ono što Lukas zna o Klevendžeru moglo bi uništiti psihijatra. Ono što Klevendžer mora da otkrije o Lukasu moglo bi da spase taoce. A na raspolaganju ima samo 24 sata...
Grozničavo kopajući po Lukasovoj prošlosti, Klevendžer otkriva jezive, uznemirujuće, ali i dobro poznate događaje. Suočen je sa Suštinskim pitanjem o samom sebi: da li je njegova bliskost sa ubicama i ludacima samo podudarnost, ili nešto mnogo složenije - PROJEKCIJA.

"Prvorazredno! Pronicljivo, žestoko i potresno!"
Robert B. Parker

"Ne može se ostaviti dok se ne pročita do kraja."
Harlan Koben

"Projekcija je kriminalistički roman drugačiji od ostalih. To je sedmica provedena u ludari; to je ludački tour de force. Kit Ablou je stručnjak i gotovo preduboko poznaje temu"
Džejms Elroj, autor Poverljivo iz L.A.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Projekcija".

Komentari čitalaca o knjizi "Projekcija"

Upišite komentar...

o knjizi "Projekcija"

09.12.2013. — Jako mi je zao sto nisam uspela da procitam i prvi deo "Poricanje". Knjiga obiluje jezivim opisima i predstavlja jedan od najzescih trilera koje sam procitala. Definitivno nije za gadljive ljude. Kit Ablou poseduje ogromno medicinsko znanje koje je ustupio glavnom liku - Frenku Klevendzeru, koji je zbog greske u proslosti svedok zlocina u bolnickom odeljenju koje je prisvojio psihicki neuravnotezen hirurg Trevor Lukas. Trudeci se na sve moguce nacine da izvuce taoce, Frenk je primoran da se bori sa zlom koje ga doziva, a da bi ga pobedio, morace da se izbori sa najvecim - projekcijom!

Kit Ablou, biografija

Kit Ablou je diplomirao medicinu na Univerzitetu Džon Hopkins, a specijalizirao psihijatriju u Medicinskom centru Nove Engleske. Ablou je klinički psihijatar, a pre nego što se sasvim posvetio pisanju svedočio je na mnogim velikim sudskim procesima i bio upravnik vrhunskih psihijatrijskih ustanova. Njegov roman Poricanje je prvi u trilogiji o Frenku Klevendžeru (za njim slede Projekcija i Prinuda), psihijatru kog, uprkos sopstvenim nerešenim traumama, neodoljivo privlači ljudska psihička i emotivna patnja.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Kit Ablou

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga