Pronađite svoju zvezdu vodilju

Pronađite svoju zvezdu vodilju
Oblast:Popularna psihologija
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

"Marta Bek piše poput čarobnjaka – njena magija sastoji se u tome što pretvara ljude u ono što oni zaista jesu."
Džulija Kameron, autor knjige Umetnikov put

NAPRAVITE MAPU PUTA KA SREĆNIJEM ŽIVOTU

"Istraživači se oslanjaju na Severnjaču – Zvezdu vodilju kada nemaju drugih orijentira. Isti odnos postoji između vas i vašeg istinskog života, konačnog ostvarenja vašeg potencijala za sreću. Verujem da spoznaja tog savršenog života postoji u vama, baš kao što Zvezda vodilja postoji na svom nepromenljivom mestu na nebu."

Marta Bek je pomogla stotinama klijenata da pronađu Zvezdu vodilju, ostvare svoj potencijal i žive srećnije. Ona sada otkriva svoj svima prilagođeni program koji će vam pomoći da se otisnete na put od kojeg sada zazirete, a kojim ćete se radosno uputiti – put ka vašem idealnom životu. Pronađite svoju Zvezdu vodilju naučiće vas kako da čitate svoj unutrašnji kompas, razaznate svoje istinske težnje, otkrijete i ispravite podsvesna verovanja koja vam otežavaju napredovanje, ojačate intuiciju i razvijete svoje snove – od prvog magičnog treptaja ideje, preko planiranja, sve do ostvarivanja uspešnijeg života. Marta Bek nudi temeljno ispitane slučajeve iz prakse, upitnike, vežbe i sopstvenu dovitljivost i mudrost kojima će vas voditi iz koraka u korak.

"Marta Bek ima retku sposobnost da sagleda svet i srcem i razumom. Ona je učitelj u najdoslovnijem smislu te reči."
Harijet Lerner

Komentari čitalaca o knjizi "Pronađite svoju zvezdu vodilju"

Upišite komentar...

Marta Bek, biografija

Marta Bek, harvardski doktor sociologije, proslavila se knjigom Pronađi svoju zvezdu vodilju. Ovom bestseleru prethodilo je dugogodišnje iskustvo u oblasti životnog usmeravanja i poboljšavanja života, sociopsihološke discipline kojom Bek suvereno vlada. Njen angažman na specijalističkim studijama univerziteta Harvard, gde je držala kurseve vezane za razvoj i unapređenje karijere, kao i posao konsultanta u više kompanija, doneo joj je neophodan materijal za vodič kroz život kakav je Pronađi svoju zvezdu vodilju. Nažalost, angažovanje preda...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga