Proročanstvo Srbima od deda Vukana

Proročanstvo Srbima od deda Vukana
Oblast:Fantastika
Izdavač:Otadžbina

Ko su Srbi?

Šta su sada?

Šta im se sprema?

Knjiga u celini je razgovor deda Vukana sa jednom poznatom beogradskom novinarkom.
Ko je deda Vukan? Da to pitanje zamenimo pitanjem ko su Srbi?
Srbi. Ta divna reč odzvanja kroz vekove.
Istinita prošlost srpskog naroda je zabranjena i sakrivena u mračnim arhivama velikih imperija Zapada. Deda Vukan, istinski sin svojih predaka, poslednji živući Srbin, od najstarije srpske loze Starih Soraba, otkriva veličanstvenu tajnu o svojim precima Starim Sorabima.
Taj rat o kome kao o najstarijem događaju ljudske istorije govore sve svete knjige starih naroda je ujedno i najveća tajna ljudske istorije. Drama života i slobode i drama smrti i ropstva. Sveti ratnici sa jedne strane, i carstvo uzvišenog zla sa druge. Carstvo Atlantide. Carstvo palih demona koje se hranilo slobodom sveta.
Carstvo je tražilo žrtvu. Srbi su tražili molitvu. Bog se oslonio na odane. Borba za dobro će spasiti svet.
To je bila molitva Gospodnja. Srbi su krenuli na juriš. Carstvo Atlantide je nestajalo u vodama okeana pod udarima srpske vojske. Duhovi onih koji su preživeli vekovima kuju zaveru protiv srpskog naroda.
Da bi oni vladali, Srbi moraju da izumru, da odustanu od borbe za Slobodu, za Otadžbinu, za Cara svog Nebeskog, Gospoda Boga Stvoritelja. Ne treba nikome reći šta se sa Srbima dešavalo poslednjih
sto godina. Genocid za genocidom, pokolj za pokoljem. Svima je jasno da neka nevidljiva ruka uništava srpski narod. Pravda i međunarodno pravo, u šta se nesretni srpski narod uzda, teško da će nam pomoći.
Da li su vekovi raslabili stare Božije Ratnike? Da li su na neki čudan način izgubili premudrost Božiju, i naivno poverovali zlu da je dobro prepustivši mu svoju sudbinu?
Srbi su u svom zlosrećnom snu izgubili molitvu. Da li će imati snage da je nađu? Pročitajte i razmislite potomci slavnih predaka. Još nije kraj. Veliki rat tek predstoji.

Komentari čitalaca o knjizi "Proročanstvo Srbima od deda Vukana"

Upišite komentar...

Beatriz Vilijams, biografija

Beatriz Vilijams nakon što je diplomirala na Univerzitetu Kolumbija i završila postdiplomske studije na Stenfordu, provela je nekoliko godina kao konsultant visokih rukovodilaca u oblasti komunikacija i korporativne strategije, da bi se potom posvetila produktivnijoj delatnosti pisanja romana. S mužem i četvoro male dece živi nedaleko od obale Konektikata, gde se u podjednakoj meri bavi pisanjem i pranjem veša. ... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga