Rastrzana

Rastrzana
Oblast:Tinejdžeri
Izdavač:Čarobna knjiga

Drugi deo trilogije Tril

Megazvezda elektronskih knjiga, najpopularniji “samizdat“ pisac na internetu

Vendi Everli je dospela u svet za koji nije znala da postoji, okruženje koje je istovremeno zadivljuje i užasava. Otkriva da nije tek obično ljudsko biće, već princeza simpatičnih trolova naroda Tril. Vendi, međutim, beži iz trolovskog kraljevstva i vraća se u svet običnih ljudi. Taman kada je pomislila da je spoznala ko je i šta želi, počinje da je proganja Trilu suprotstavljeno pleme Vitra. Zarobljena između dva sveta, mora da odluči kakvom će se životu prikloniti.

Rastrzana je druga knjiga trilogije Tril, serijala koji govori o trolovima, neobičnim bićima tako retko zastupljenim u književnosti.

„Svaki put kada proživljavam sudbine likova i čujem njihove glasove u sopstvenoj glavi, znam da sam pronašla dobrog pisca. A Hokingova je i više od toga, ona je izvanredna!“ - Džuli Brazeal, A Tale of Manz Reviews blog

„Krajnje originalna priča koja vas uvlači u sebe od samog početka.“ - Goodreads.com

Amanda Hoking (26) živi u Ostinu, SAD. Sa sedamnaest godina je počela da piše i do sada je, u vidu elektronskih knjiga, izdala devet romana i postigla neverovatan uspeh. Iako se sada bavi isključivo pisanjem, pamti dane kada je za život zarađivala kao pomoćni radnik u domu za osobe s posebnim potrebama, ali i kao peračica sudova. Dugogodišnja je blogerka i korisnica društvenih mreža Goodreads, Kindleboards, Facebook, Twitter i drugih.

Komentari čitalaca o knjizi "Rastrzana"

Upišite komentar...

Druge knjige autora(ke) Amanda Hoking

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga