Ready to wear

Ready to wear
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
ISBN:978-86-521-0928-9
 Odlomak iz knjige

Inspiracija pokreće život.

Inspiracija i ljubav uvek dolaze same, niotkuda, nepozvane... Kad istovremeno zasijaju između dvoje ljudi, njihova ljubav postaje veća od života. Da li takva strast mora biti kažnjena?

Ljubav beogradske Modne Kreatorke i mediteranskog Plavog Slikara, proistekla iz njihove umetničko-stvaralačke inspiracije, uvešće ih u zajednički poduhvat – modnu reviju i kreiranje parfema – simboličke krune njihove ljubavi. Prepuštaju se opojnim mirisima, njihova tela dodiruju prefinjena tkanja – oboje žele da rezultat bude jedinstven, nezaboravan. Plavi Slikar odlazi u Buenos Ajres da potraži delić koji nedostaje u ostvarenju zajedničkog cilja i tamo otkriva čudesnu igru – tango, ples ljubavi i smrti – u kome će spoznati dubinu iskrene ljubavi, ali i snagu neumoljive strasti koja ga može uništiti.

Uspeh bestselera Remedy for Love Vanja Čobanov nastavlja romanom Ready to Wear, gorko-slatkom ljubavnom pričom zasnovanom na erotskoj legendi o Lu Salome i Fridrihu Ničeu, Sigmundu Frojdu i Rajneru Rilkeu, darujući čitaocima nezaboravno senzualno putovanje u središte strasti jedne neobične ljubavi.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Ready to wear".

Komentari čitalaca o knjizi "Ready to wear"

Upišite komentar...

o knjizi "Ready to wear"

09.12.2013. — Veoma cudna knjiga koja budi razlicite osecaje u vama kada je procitate. Sve pohvale za izgled korica, verno oslikavaju temu romana. Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati stvaranju modne kolekcije o Lu Salome - zene koja je sinonim za slobodu. Upoznala sam modnu kreatorku na drugaciji, licniji nacin nego preko stampe i Plavog slikara koga kroz zivot vodi inspiracija koja ih zblizava. Dugacija od ostalih ljubavnih romana, ovo je knjiga o prepustanju osecanjima glavne akterke, trudeci se, na samom pocetku, da ih zaobidje. "Inspiracija pokrece zivot" - glavni moto ovog romana delovace nadahnjujuce i na vas.

Vanja Čobanov, biografija

Vanja Čobanov je rođen u Senti 1967 godine. Tu je završio srednju školu. Studirao je psihologiju, a pravo je završio u Kragujevcu. Ima troje dece: Jovana, Nevena i Dunju. Trudi se da radi ono što voli i ono što ga ispunjava: provodi vreme sa svojom decom,  uređuje enterijere  i piše u svom ateljeu u Novom Sadu. Objavio je roman Ako je do mene (2010).... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Vanja Čobanov

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga