Rundek, između

Rundek, između
Oblast:Biografije
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652122462
 Odlomak iz knjige

Knjiga o pesmama.

Kao i sve knjige o muzici, i ova vas pre svega želi navesti da je još više i dublje slušate. Zato u prozu polazi od pesama. Pokazalo se da su one – evo očekivane metafore – tek haustor kojim se ulazi u mnogo veću priču o ljudima i vremenima. Kroz nju se protežu Rundekovi intimni, poetski zapisi u prvom licu koji bolje od bilo kakve biografske fikcije ocrtavaju čoveka i njegov rad. Uz glasove saradnika i saputnika, dokumente, sećanja i neke fantastične priče iz života, filma, knjiga i muzike, dovršili smo rutu ovog putovanja.

Ako čitajući otkrijete prozor s nekim novim pogledom na Rundekovu poeziju i sve lepe zvuke što nad njom vijore, nismo uzalud dizali jedra.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Rundek, između".

Komentari čitalaca o knjizi "Rundek, između"

Upišite komentar...

Ante Perković, biografija

Ante Perković (1973–2017)је objavio knjige o pop-kulturi u jugoslоvenskom raspadu, gradu Zadru, o godini 2001, slepim putnicima i grupi Pipschips&videoklips. Vodio je novinarske radionice za decu i odrasle i radio na Trećem programu Hrvatskog radija. Imao je bend Djeca, a posle i one man band. Oba su se raspala nakon dva snimljena albuma.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga