Ružnica i njena tajanstvena sudbina

Ružnica i njena tajanstvena sudbina
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Sećaš se, zar ne? Skoro sve bajke koje znaš završavaju se tako što se glavna junakinja uda za očaranog i spremnog princa. I onda su živeli srećno i dugovečno, i tu se sve Završava.

Ali šta znači živeli su srećno? To znači: udati se, imati decu, ugojiti se i pozivati nedeljom rodbinu na ručak. Da li to znači da je sreća ne proživeti više ni jednu pustolovinu? Pa ne može to tako! Nije moguće da su takvi junaci i junakinje ostatak života proveli gledajući TV sapunice. Moramo da saznamo šta se događa posle kraja priče.

Sada imaš priliku! Upoznaj sve tajne onoga što dođe posle kraja.

Komentari čitalaca o knjizi "Ružnica i njena tajanstvena sudbina"

Upišite komentar...

Pedro Bandeira, biografija

Autor ove priče, objavljene 1986. i nagrađene iste godine nagradom Žabuti, rodio se u Santosu 1942. godine, a od 1964. živi u Sao Paulu. Još od malena, bajke su imale ogroman značaj za njegovu mašt, tako da je stvaranje Ružnice i istovremeno odavanje počasti svim veličanstvenim junakinjama kao što su Snežana, Pepeljuga i Zlatokosa, predstavljalo je za njega pravo uživanje i ogromnu čast. To je bio njegov način da im se oduži. Pedro Bandeira oduvek sebe smatra dužnikom ne samo Monteira Lobata, Šarla Peroa, Jakoba i Vilhelma Grima, Hansa Kr...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga