Senovita kuća

Senovita kuća
Oblast:Poezija
Izdavač:Bookland

Božićne priče iz pera slavnog Dikensa, oduševite se mistikom – tamom i lepotom soba, njihovih duhova i tajni. U sobnim neočekivanim dimenzijama kuca srce tame, časovnik vremena, orman sa dušom prostora, tajanstveni zakutci sa svećnjakom i plamenom straha i nade. Pripovetke za književne sladokusce – i mlade i odrasle u isti mah.

Komentari čitalaca o knjizi "Senovita kuća"

Upišite komentar...

o knjizi "Senovita kuća"

20.02.2017. — Imam samo drugi deo Senovite kuće u uzdanju Mladost Zagreb.Počeo sam da čitam pre nedelju dana.Muka živa.Teško ide,ali kad je u pitanju Dikens u stanju sam da savladam i najveće duhovne napore da bih uživao u njegovoj genijalnosti.

Čarls Dikens, biografija

Čarls Džon Hafem Dikens (engl. Charles John Huffam Dickens; Lendport, 7. februar 1812 — Hajam, 9. jun 1870) je najznačajniji engleski romanopisac XIX veka. Njegova dela pripadaju ranoj fazi realizma. Dok je bio dete njegova porodica je često menjala mesto boravka u potrazi za poslom. Na kratko se školovao u privatnoj školi. Nakon što mu je otac uhapšen zbog nevraćanja dugova, Čarls je 10 sati dnevno radio u fabrici. Kad je odrastao, počeo je da radi kao novinar. Napisao je više obimnih romana. O tome koliko je njegov rad bio popu...... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga