Spasiti Fejt

Spasiti Fejt
Oblast:Beletristika
Izdavač:Narodna knjiga

Nedaleko od Bele kuće, u šumovitim predelima Severne Virdžinije, kućica na kraju neasfaltiranog puta služi tajnim ciljevima. Sa prefinjenim alarmnim uređajima i skrivenim minijaturnim kamerama, koristi je FBI da bi ispitao jednog od najvažnijih svedoka u istoriji FBI, mladu ženu sa neverovatnom pričom koju je želela da im kaže. Međutim, nekoliko ljudi zna za tajni sastanak i za njih burna drama treba da počne.

Jedan čovek, lokalni privatni detektiv po imenu Li Adams dolazi u kuću po zahtevu svog klijenta. Drugi čovek, unajmljeni ubica, pretražuje kuću po nalogu svog moćnog gazde. I svedok, Fejt Lokhart, dolazi da kaže FBI sve što zna o moćnom lobisti sa kojim je radila, čovekom koji je manipulisao politikom vlade SAD i koji je u tom procesu stekao neke veoma opasne neprijatelje.

Pre nego što Fejt kaže svoju priču, ubica povlači obarač i ubija pogrešnu osobu. Sada Fejt Lokhart beži od najopasnijeg čoveka u Americi, sa Lijem Adamsom, čovekom koga ne poznaje, ali mu mora verovati.

Komentari čitalaca o knjizi "Spasiti Fejt"

Upišite komentar...

Dejvid Baldači, biografija

Dejvid Baldači je rođen 1960. u Ričmondu, u državi Virdžinija. Za vreme studija prava pisao je kratke priče i scenarija ali bez mnogo uspeha. Sa pisanjem je nastavio i za vreme bavljenja pravom u jednom gradiću nadomak Vašingtona. Devet godina mu je bilo potrebno da se odluči da napusti posao advokata i potpuno se posveti pisanju romana. Tri godine mu je bilo potrebno da napiše roman Apsolutna moć i još dve godine da knjiga bude objavljena. Čim se pojavila u knjižarama 1996. Apsolutna moć je postala svetski bestseler. Baldači je ambasador...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Dejvid Baldači

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga