Stan u Parizu

Stan u Parizu
Oblast:Trileri
Izdavač:Vulkan izdavaštvo
ISBN:9788610020267

Madlin iznajmljuje jedan zavučeni atelje u dnu ulice obrasle zelenilom u Parizu. Odlučuje da tu uživa u samoći i pronađa malo mira nakon ljubavne krize i niza nerešenih problema.
Usled nesporazuma, ovoj policajki pridružuje se Gaspar, pisac i mizantrop, koji je doputovao u Pariz da bi pisao u tišini, tako da su sada ove dve usamljene duše prinuđene da nekoliko dana žive pod istim krovom.
Atelje je nekada pripadao slavnom slikaru Šonu Lorencu. Nakon gubitka sina, Lorenc, skrhan tugom, umro je ostavivši za sobom tri slike, koje se vode kao nestale.
Fascinirani njegovim talentom i zaintrigirani njegovom tragičnom sudbinom, Madlin i Gaspar odlučuju da se udruže, pronađu izgubljene slike i proniknu u Lorencove tajne.
U toku potrage oni shvataju da će morati da se suoče sa sopstvenim demonima, a sama potraga će potpuno promeniti njih i njihove živote.

Komentari čitalaca o knjizi "Stan u Parizu"

Upišite komentar...

Gijom Muso, biografija

Gijom Miso (fr. Guillaume Musso) francuski je pisac. Rođen je 6. juna 1974. godine u francuskom gradu Antib. Kao dete mnogo je čitao, pa je bio siguran da će jednog dana pisati novele. Posle srednje škole, Gijom sa 19 godina odlazi u Sjedinjene Američke Države. Proveo je nekoliko meseci u Njujorku, živeći sa ostalim strancima, zarađujući tako što je prodavao sladoled. Vratio se u Francusku, pun ideja za pisanje novela. Čitaoci u njegovim knjigama mogu primetiti uticaj koji je život u SAD imao na njega, jer su mes...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Gijom Muso

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga