Stari grobovi

Stari grobovi
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652119240

Uzbudljivi triler Tonija Parsonsa "Stari grobovi" držaže vas u neizvesnosti od početka pa do samog kraja.

Nova godina je tek počela, a nekoliko članova bogate porodice iz luksuznog naselja na severu Londona postali su žrtve nemilosrdnog ubice. Najmlađi član je otet i odveden u nepoznatom pravcu.

Ubistva su počinjena pištoljem namenjenim za omamljivanje stoke pre klanja, što je podatak koji je detektiva Maksa Vulfa iz Skotland Jarda asocirao na čuvenog ubicu poznatog pod ozloglašenim nadimkom Klaničar. Međutim, Klaničar je odslužio svoju kaznu i sada je onemoćali starac na samrti. Da li je moguće da ipak on stoji iza ovog zločina, da li je posredi delo imitatora ili neko vešto pokušava da zavara tragove scenirajući zločin koji bi inkriminisao starca?

Detektiv Vulf svestan je opasnosti koje vrebaju sve dok je misteriozni ubica na slobodi, ali, sve napore istrage mora usmeriti u pravcu pronalaska otetog deteta.

Komentari čitalaca o knjizi "Stari grobovi"

Upišite komentar...

Toni Parsons, biografija

Toni Parsons je rođen u siromašnoj porodici u londonskom Ist Endu. Kada mu je bilo dvadeset godina zaposlio se u fabrici za proizvodnju džina. Potom je postao muzički novinar i pratio je eksploziju panka i novog talasa. Parsons se oženio koleginicom, a kada su se razveli dodeljeno mu je starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim sinom. Toni Parsons je sin bivšeg marinca kojem je dodeljen Orden za izuzetnu službu tokom Drugog svetskog rata, što je drugo po važnosti odlikovanje u britanskoj vojsci...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Toni Parsons

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga