Šume tišine

Šume tišine
Oblast:Fantastika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Zli Gospodar Senke namerava da napadne kraljevstvo Deltoru i porobi njen narod. Jedine prepreke su mu čarobni Pojas Deltore i velika i tajanstvena moć njegovih sedam dragih kamenova.

Potajno, vođeni samo rukom crtanom mapom, dvojica neskladnih saputnika kreću u opasnu potragu. Odlučni da pronađu izgubljene dragulje i oslobode svoju zemlju od Gospodara Senke, oni kreću teškim i opasnim putem ka svom prvom cilju - ka zlokobnim Šumama tišine.

Posetite: www.emilyrodda.com

 

 

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Šume tišine".

Komentari čitalaca o knjizi "Šume tišine"

Upišite komentar...

Emili Roda, biografija

Emili Roda rođena je 1948.godine u Sidneju. Jedna je od najuspešnijih australijskih pisaca. Diplomirala je i magistrirala englesku književnost. Godinama je radila kao urednik u izdavačkoj kući Angus i Robertson. Kao pasionirani čitalac prirodno je da je započela karijeru pisca. Prva knjiga joj je objavljena 1984. godine. Od tada pa do danas napisala je sama, ili kao koautor, više od 50 knjiga za decu. Isti uspeh postiže pišući i knjige za odrasle pod pseudonimom Dženifer Rou. Svetsku slavu doneo joj je ciklus Dragulji Deltore. Godine 1995...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Emili Roda

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga