Svih sedam talasa

Svih sedam talasa
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
ISBN:978-86-521-0859-6
 Odlomak iz knjige

Novi roman autora bestselera Kad duva severac.

– Šta će biti dalje s nama, Leo?

– Isto što i do sada. Kuda idemo?

– Nikud. Samo dalje. Ti živiš svoj život. Ja živim svoj. A ostatak živimo zajedno.

„Najčarobniji i najpametniji ljubavni dijalog savremene književnosti se nastavlja.“ - Der Spiegel

1. Ako poznajete Emi Rotner i Lea Lajkea, znači da ste pročitali knjigu Kad duva severac, onu neobičnu ljubavnu priču u kojoj se dvoje ljudi, koji se nikad nisu videli, smrtno zaljubljuju jedno u drugo preko mejla.

2. Mislite da je Emina i Leova priča gotova? Možda. Ali ne za Emi i Lea!

3. Smatrate da je ovo dvoje zaljubljenih zaslužilo bar jedan stvaran susret i da roman zaslužuje drugu priliku? Onda, molim, evo vam!

4. Nemate pojma o čemu je ovde reč? Bez brige. Sve ćete saznati:

Leo Lajke se posle skoro godinu dana vraća iz Bostona. Kod kuće ga dočekuju poruke Emi Rotner. Oboje primećuju da se nisu oslobodili osećanja koja gaje jedno prema drugom. Stoga bi možda bilo dobro da se bar jednom sretnu. U međuvremenu Leo je u vezi, a Emi i dalje u braku. Međutim, kad šest talasa zaredom stigne do obale po pravilu se pojavljuje i sedmi, koji može da preokrene sve.

Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Svih sedam talasa".

Komentari čitalaca o knjizi "Svih sedam talasa"

Upišite komentar...

o knjizi "Svih sedam talasa"

08.12.2013. — Da, ovako zelim da se zavrsi knjiga koja mi nije dala da je ostavim ni na trenutak dok je ne zavrsim. Ako je vec morala da se zavrsi, ne postoji bolji kraj od ovog. Svi koji su procitali prvi deo, pod hitno nabavite i ovaj, inace ce vas kraj prvog dela razocarati. U ovom nastavku, Leo je pronasao devojku sa kojom planira put u Boston, ono sto ne zna jeste da je Emi zvanicno razvedena. Dok sam citala knjigu, osecala sam se kao da sam zavirila u njihove privatne sanducice za elektronsku postu i svedok sam pocetka njihovog druzenja, zavisnosti, pijanstva, ljubavi. Nedostajace mi par koji me je zasmejavao i "mucio" sve ovo vreme, nedostajace mi njihovi mejlovi.

Danijel Glatauer, biografija

Daniel Glatauer rođen je 1960. godine u Beču, od 1985. godine radi kao novinar i pisac, od 1989. piše za austrijski dnevni list Der Standard (izveštaje sa suđenja, feljtone, kolumne). Neke od objavljenih knjiga:  Darum (Zato), Weihnachtshund  (Božićni pas) i Alle sieben Wellen (Svih sedam talasa) – dugo očekivani nastavak knjige Kad duva severac.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Danijel Glatauer

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga