Telohranitelj - Desna ruka rokenrola

Telohranitelj - Desna ruka rokenrola
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

TELOHRANITELJ

Možda ne poznajete Telohranitelja, ali njegove klijente svakako znate: Led Cepelin, Pol Makartni, Frenk Sinatra, Bon Džovi, Šer, Džordž Majkl, Kis... Majkl Frensis već trideset godina radi s najvećim imenima muzičke industrije, kao telohranitelj, „stručnjak za rešavanje problema“, uzdanica i prijatelj. Telohranitelj je priča o njegovom čudesnom životu - putovanju od zabačenih ulica posleratnog Londona do igrališta za milionere u Malibuu, od zatvorske ćelije na jugoistoku Engleske do bleštavih svetala Medison skver gardena.

Rođen u siromašnoj porodici u Kamden taunu, u severnom Londonu, Frensis je napustio život kriminalca kako bi sledio san o životu rokenrol zvezda kroz prijateljstvo s Polom Makartnijem. Proputovao je svet s grupama Bon Džovi i Kis, jedanput čak na turneji od petnaest meseci, a obezbeđivao je i Šer u njenom domu u Kaliforniji. Odgovoran za bezbednost muzičara poverenih njegovoj brizi, gledao je u cev pištolja u Teksasu i suočio se s ruljom protestanata u Meksiku. Iz prve ruke svedoči o usponima i padovima iz života zvezda, njihovim snovima, strahovima i, prečesto, usamljenosti i paranoji. Telohranitelj vam je propusnica do sveta iza bine koji publika nikad ne vidi.

Majkl Frensis je imao punog udela u orgijama stimulisanim uzimanjem droge i u životu na visokoj nozi - uključujući ekstravagantnu nedelju koja je možda bila najdivlja žurka u istoriji rokenrola. Ali Telohranitelj je više od knjige o preterivanju. U isto vreme je promišljeni izveštaj koji razotkriva žrtve slave - kao i one koji su je preživeli. Ponekad urnebesna, neprekidno šokantna i ispunjena zapažanjima, Telohranitelj je žestoka, beskompromisna i brutalno iskrena priča o životu jednog čoveka s najvećim zvezdama rokenrola.

Komentari čitalaca o knjizi "Telohranitelj - Desna ruka rokenrola"

Upišite komentar...

Majkl Frensis, biografija

Majkl Danijel Frensis sin je svetski poznatog bokserskog trenera Džorža Frensisa, i koji je od britanskih boksera Džona Konteha i Frenka Bruna stvorio svetske šampione. Rođen je i odrastao u Kamden taunu, nakon 30 godina putovanja s različitim bendovima, ubrzo posle svog 50 rođendana prekinuo je takav život, shvativši tokom poslednje turneje s grupom Kiss da je bilo dosta. Sada radi kao konsultant u industriji zabave i sa porodicom živi u severnom Londonu.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga