Traka boje lavande

Traka boje lavande
Oblast:Drama
Izdavač:Laguna
ISBN:9788652118052

U prašnjavoj kutiji na tavanu stare viktorijanske kuće, krila su se davno izgubljena ljubavna pisma koja je junak iz Drugog svetskog rata pisao svojoj dragoj. Njihova vanvremenska toplina će jednoj ženi slomljenog srca vratiti veru u ljubav.

Skrhana bolom nakon teškog razvoda, Adrijen Karter napušta Čikago i seli se na Floridu. Trošna kućica viktorijanskog stila pokraj obale postaje mesto na kom će potražiti mir. Romantične peščane plaže i toplo sunce juga možda će zaceliti njeno slomljeno srce, ali pre svega, Adrijen svoju energiju ulaže u renoviranje kuće. U potrazi za sandučetom sa osiguračima, nakon iznenadnog nestanka sturje, ona pronalazi svežanj ljubavnih pisama zaboravljenih u tami tavana. Bila su to pisma padobranca iz Drugog svetskog rata namenjena devojci kojoj je pre više od pedeset godina ova kućica bila dom.

Sadržaj pisama prepun topline i opijajuće romantike, naterali su Adrijen da istraži sudbinu osobe koja ih je pisala. Potraga je ne odvodi daleko. Njihov autor, Vilijam Brajant, danas je dekica koji u obližnjem mestu živi sa svojim šarmantnim i veoma zaštitnički postavljenim unukom. Otkrivajući tajne ovih pisama, Adrijen otkriva razloge da ne izgubi veru u ljubav.

Komentari čitalaca o knjizi "Traka boje lavande"

Upišite komentar...

Heder Berč, biografija

Heder Berč se bavi isključivo pisanjem i živi u blizini mora na jugu Floride. Njen prvenac je objavljen 2012. i dobio je, između ostalih, pohvale listova USA Today, Booklist Magazine, Romantic Times i Publishers Weekly. Kao jedina žena u svome domu, Heder se zanima za odnose koji se stvaraju između muškaraca, naročito vojnika. Njena najveća želja je da ispripoveda nezaboravne priče o ljubavi i ratu, posvećenosti i smrti… priče od kojeg će čitaocu uzdrhtati srce.... Pročitajte opširnije ►

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga