Tumaranje zemljom osmeha

Tumaranje zemljom osmeha
Oblast:Biografije
Izdavač:Treći Trg

"romansirani putopis po Tajlandu; Viktor Lazić je odabrao pravi naslov za knjigu kojom želi da nam prenese deo svojih iskustava sa putovanja u koja se upuštao. Isticanje vedrine, optimizma i neuništive želje za životom kao osnove mantaliteta Tajlanđana sigurno je nešto što će čitaoce privući i zainteresovati ih da saznaju što više o Tajlandu i njegovim stanovnicima.
Lazićeva knjiga je neka vrsta putopisa, ali sa mnogo primesa romanesknog. Perspektiva je potpuno subjektivna, jer se svodi na autorova svedočanstva o onome što je video i doživeo. Lično je u prvom planu – kao da Tajland posmatramo Lazićevim očima, preplavljeni smo gomilom njegovih utisaka i asocijacija.
Jelena Dragović"

Komentari čitalaca o knjizi "Tumaranje zemljom osmeha"

Upišite komentar...

Viktor Lazić, biografija

Viktor Lazić (1985), književnik i advokat, jedan je od najvećih srpskih putnika. Završava doktorat iz kineskog prava, a takođe je poliglota, naučni i stručni prevodilac za engleski jezik sa licencom turističkog vodiča, filatelista i numizmatičar. Kao deveta generacija naslednik je dve stotine godina duge tradicije porodične biblioteke (zvanično otvorene 1882). Predsednik je Udruženja za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju „Adligat“ (u okviru kojeg su otvoreni Muzej knjige i putovanja, Muzej srpske književnosti i Muzej Novosadske raci...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Viktor Lazić

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga