Vampirske priče

Vampirske priče
Oblast:Horor
Izdavač:Paladin

Tema vampirizma je oduvek bila veoma popularna i proučavana. O njoj se dosta pisalo jer je privlačila čitalačku pažnju i radoznalost jer vampirizam kao fenomen je intrigantan i nikada do kraja dokučen.
Vampirske priče jesu skup priča iz perioda od kraja osamdesetih godina prošlog veka. Na jednom mestu su predstavljena autoreva različita viđenja tematike vampirizma. Tu se nalaze klsični vampiri, zatim vampiri koji je hrane ljudskim emocijama a ne krvlju... Jedne od priča u ovoj zbirci su Krv, Reč koja odjekuje, Ljubavnici, Sveti rat i mnoge druge.

Komentari čitalaca o knjizi "Vampirske priče"

Upišite komentar...

Goran Skrobonja, biografija

Goran Skrobonja rođen je 1962. godine u Beogradu. Objavio roman Nakot (1993), kao i Od šapata do vriska, priče strave i fantastike (1996), Šilom u čelo, priče fantastike i strave (2000). Autor je i Bleferskog vodiča za horor (1995) i koautor dela La Rue - grafički roman (2000 - nagrada BEDECOUVERT za najbolji debitantski strip-album, 2000). Zastupljen je u Antologiji nove srpske fantastike. Priredio nekolikoantologija horor, odnosno SF književnosti. Prevodio Stivena Kinga, Dena Simonsa, Ijana Mekdonalda i mnoge druge autore. Živi u Beogra...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Goran Skrobonja

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga