Vreme će pokazati

Vreme će pokazati
Oblast:Beletristika
Izdavač:Laguna
ISBN:978-86-521-0908-1
 Odlomak iz knjige

Saga o Kliftonovima

„Govorili su mi da je moj otac poginuo u ratu.“ To je istina za koju zna Hari Klifton 1920. godine. Odrastajući pod okriljem svog ujaka, koji je kao Henrijev otac, lučnki radnik u Bristolu, Henri očekuje dan kada će se i sam pridružiti radnicima na dokovima. Međitim, sasvim neočekivano, on dobija stipendiju za elitnu mušku školu i sluti da će mu se život zauvek promeniti. Kada stupi u svet odraslih, Hari saznaje kako mu je otac zaista poginuo, ali strašna istina ga samo dovodi do novog pitanja: ko mu je zapravo otac? A onda počinje Drugi svetski rata i Hari mora da odluči hoće li studirati na Oksfordu ili se pridružiti mornarici i uključiti u rat protiv Hitlerove Nemačke.

Od dokova engleske radničke klase do užurbanih njujorških ulica 1940, Vreme će pokazati uvodi čitaoce u sagu koja će oživeti sto godina porodične istorije kako bi razotkrila priču o sudbini Harija Kliftona kakvu ni on sam ne bi mogao zamisliti.

„Potpuno sam se navukao. Neverovatno sam uživao u čitanju.“ - Entoni Horovic, Daily Telegraph (London)

„Jedan od deset najboljih pripovedača na svetu.“ - Los Angeles Times

„Arčer majstorski drži pažnju.“ - Time

Komentari čitalaca o knjizi "Vreme će pokazati"

Upišite komentar...

Džefri Arčer, biografija

Džefri Arčer (1940), britanski autor svetskih bestselera, školovao se na Oksfordu. Pored uspešne književne karijere, Arčer je posvećen i politici - trenutno je član Doma lordova britanskog parlamenta. Njegovu romani Kain i Avelj, Bludna kći, Jedanaesta zapovest, kao i zbirka pripovedaka Pravo čudo, prodati su u više od 125 miliona primeraka. www.jeffreyarcher.co.uk... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Džefri Arčer

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga