Vukodav - Pravo na dvoboj

Vukodav - Pravo na dvoboj
Oblast:Fantastika
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

Prošle su dve godine. Ćutljivi Vukodav, verni Miš i učeni Arant Evrih kreću na dalek put. Narlak, Kondar, Tar-Ajvan, Tin-Vilena... Nove zemlje, novi ljudi. Kroz Okrunjeno gorje, preko uzburkanog mora, među gorštake, ispod zelene duge do samih bogova... I svuda - nejač pred bahatošću ne sme ostati bez zaštite. Vukodav ne želi da se bori - on to mora.

" Vukodav je oštrouman roman. U njemu je glavna dubina. Napisan je upravo o tome kako se čovek, polagano i s mukom, uči da živi, a ne večno da ratuje... Da živi ratujući, a ne da ratuje živeći... Dok čitate ovu knjigu, ne samo što sledite niz događaja, već uživate i u savršenom vezu, u prepletu reči doteranih poput alki verižnjače"

Andrej Balabuha

Komentari čitalaca o knjizi "Vukodav - Pravo na dvoboj"

Upišite komentar...

Marija Semjonova, biografija

Rođena 1958. godine u Sankt Petersburgu, po obrazovanju avio-inženjer, Marija Semjonova je od đačkih dana, od kada je pročitala knjigu o normanskom osvajanju Engleske 1066. godine, stekla 'porok' da krišom piše istorijske romane, pretežno vezane za vreme i prostor Vikinga. Godine 1989. izlazi joj prva knjiga, Labudovi obleću a 1992. - Pelko i vukovi. Zatim sasvim napušta karijeru inženjera i posvećuje se književnosti, prvo kao prevodilac u izdavačkoj kući Severozapad iz Lenjingrada, gde je godinama prevodila 'konkurentnu fantastiku' a pot...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Marija Semjonova

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga