Za moju malu

Za moju malu
Oblast:Ljubavni romani
Izdavač:Laguna
 Odlomak iz knjige

“isti spoj neodoljivog humora i dobro odmerenog zapleta koji su u ČOVEKU I DEČAKU očarali milione čitalaca”
The Observer “odmereno, izbrušeno, slojevito… zadire u suštinu seksa, ljubavi, porodice i prijateljstva… izvadite maramice i počnite da čitate”
The Mirror “samouvereno i sveobuhvatno… čitaocu je nemoguće da ostane po strani”
Independent “prefinjeno i inteligentno… uspeh koji je ostvario svojim prvim delom Parsons će po svemu sudeći ponoviti i sa romanom ZA MOJU MALU”
The Times Alfi Bad je pronašao savršenu ženu sa kojom bi želeo da provede ostatak života, ali ubrzo ostaje bez nje. On ne veruje da u ljubavi može da postoji popravni ispit. Vrativši se u Englesku koju je napustio za vreme svog kratkotrajnog, idiličnog braka on otkriva da se čitav svet oko njega srušio: brak njegovih roditelja, zdravlje njegove bake, kao i njegova ambicija da postane pisac. Utehu pronalazi u prolaznim vezama sa studentkinjama škole u kojoj predaje. A onda, jednog dana, usamljena mlada majka zakuca na njegova vrata i zamoli ga da joj pomogne u pripremanju ispita. I Alfijev život se menja. Da li će on ikada moći da pronađe mir u porodičnom životu? Da li će moći da se odrekne kratkotrajnih seksualnih avantura zarad sveobuhvatnog odnosa? I kako se uopšte postaviti kada devojka koja ti se sviđa ima problematičnu klinku koja je očarana rvačem sa TV-a poznatog pod nadimkom Šnicla?


Besplatno pročitajte odlomak iz knjige "Za moju malu".

Komentari čitalaca o knjizi "Za moju malu"

Upišite komentar...

Toni Parsons, biografija

Toni Parsons je rođen u siromašnoj porodici u londonskom Ist Endu. Kada mu je bilo dvadeset godina zaposlio se u fabrici za proizvodnju džina. Potom je postao muzički novinar i pratio je eksploziju panka i novog talasa. Parsons se oženio koleginicom, a kada su se razveli dodeljeno mu je starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim sinom. Toni Parsons je sin bivšeg marinca kojem je dodeljen Orden za izuzetnu službu tokom Drugog svetskog rata, što je drugo po važnosti odlikovanje u britanskoj vojsci...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Toni Parsons

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga