Zato što te volim

Zato što te volim
Oblast:Sport, hobi, muzika
Izdavač:Alnari

Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Anđelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji na kraju se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja.

Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila? Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti, priča čiji završetak nećete tako lako zaboraviti.

Komentari čitalaca o knjizi "Zato što te volim"

Upišite komentar...

o knjizi "Zato što te volim"

05.12.2013. — Šta drugo reći sem da je Gijom Muso pravi genije! Ovakva raskoš mašte je toliko nerealna da je to zastašujuće. Pročitala sam i "Samo budi ovde", ali ipak mi je za nijansu draža ova knjiga. Jer je za razliku od prethodno navedene, ova protkana optimističnim porukama koje su jasno otkrivene u svakoj rečenici. Tvrdim da je dobra knjiga ona, čijim završetkom osećate neki mir i radost u svojoj duši, ona koja rasvetljava vaše misli i širi vidik u beskraj. E pa upravo to sam osetila nakon čitanja ove knjige. Moja topla preporuka svima. I za kraj moram da izdvojim rečenicu, koja prosto zrači svojom lepotom, a to je: "Tamo gde se volimo, nikada nije noć."

Gijom Muso, biografija

Gijom Miso (fr. Guillaume Musso) francuski je pisac. Rođen je 6. juna 1974. godine u francuskom gradu Antib. Kao dete mnogo je čitao, pa je bio siguran da će jednog dana pisati novele. Posle srednje škole, Gijom sa 19 godina odlazi u Sjedinjene Američke Države. Proveo je nekoliko meseci u Njujorku, živeći sa ostalim strancima, zarađujući tako što je prodavao sladoled. Vratio se u Francusku, pun ideja za pisanje novela. Čitaoci u njegovim knjigama mogu primetiti uticaj koji je život u SAD imao na njega, jer su mes...... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Gijom Muso

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga