Zatvoren kovčeg

Zatvoren kovčeg
Oblast:Trileri
Izdavač:Laguna

Ledi Atelinda Plejford odlučila je da organizuje zabavu na svom imanu u Klonakiltiju sa namerom da pozove svog advokata kako bi hitno izmenila testament , što namerava da saopšti na večeri.
Odlučila je da svoje bogatsvo ostavi nekome kome je preostalo još nekoliko nedelja života. Među gostima nalaze se i dva muškarca koja nikad dotad nije srela - slavni belgijski detektiv Herkul Poaro i Edvard Kečpul, inspektor Skotland Jarda. Oni ne shvataju zbog čega su pozvani, ali Poaro počinje da se pita da li ledi Pjefrod očekuje da se dogodi ubistvo.
Kada se zločin ipak bude dogodio, iako je Poaro pokušavao da to spreči, postavlja se pitanje da li će ovaj detektiv uspeti da otkrije pravi razlog zbog čega je ledi Plejford promenila testament i ko je ubica?

Komentari čitalaca o knjizi "Zatvoren kovčeg"

Upišite komentar...

Sofi Hana, biografija

Sofi Hana (1971) je britanska pesnikinja i prozna spisateljica, a svetsku slavu stekla je svojim trilerima koji su prevedeni na dvadeset sedam jezika. Višestruko je nagrađivana za svoj književni rad. Bila je predavač na koledžima u Kembridžu i Oksfordu. Zadužbina Agate Kristi odabrala ju je za pisca koji će napisati sledeći novi slučaj Herkula Poaroa i time joj ukazala izuzetnu čast. Živi sa suprugom I dvoje dece u Kembridžu.... Pročitajte opširnije ►

Druge knjige autora(ke) Sofi Hana

Knjige iz istog žanra

Pogledajte ponudu knjižare Korisna knjiga